B. Acoğlu And P. Yolcı Ömeroğlu, "Gıda Aromalarının Enkapsülasyonu," In Biyolojik Çeşitliliğin Teknoloji ve Çevreyle Etkileşimi Temelinde Güncel Bazı Araştırmalar , Ankara: İksad Yayınevi, 2022, pp.103-132.
Acoğlu, B. And Yolcı Ömeroğlu, P. Gıda Aromalarının Enkapsülasyonu. 2022. In Biyolojik Çeşitliliğin Teknoloji ve Çevreyle Etkileşimi Temelinde Güncel Bazı Araştırmalar , İksad Yayınevi, Ankara, 103-132.
Acoğlu, B., & Yolcı Ömeroğlu, P., (2022). Gıda Aromalarının Enkapsülasyonu. Biyolojik Çeşitliliğin Teknoloji ve Çevreyle Etkileşimi Temelinde Güncel Bazı Araştırmalar (pp.103-132), Ankara: İksad Yayınevi.
Acoğlu, Büşra, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Gıda Aromalarının Enkapsülasyonu." In Biyolojik Çeşitliliğin Teknoloji ve Çevreyle Etkileşimi Temelinde Güncel Bazı Araştırmalar , 103-132. Ankara: İksad Yayınevi, 2022
Acoğlu, Büşra And Yolcı Ömeroğlu, PERİHAN Y. . "Gıda Aromalarının Enkapsülasyonu." Biyolojik Çeşitliliğin Teknoloji ve Çevreyle Etkileşimi Temelinde Güncel Bazı Araştırmalar , İksad Yayınevi, 2022, pp.103-132.
Acoğlu, B. And Yolcı Ömeroğlu, P. (2022) "Gıda Aromalarının Enkapsülasyonu", Biyolojik Çeşitliliğin Teknoloji ve Çevreyle Etkileşimi Temelinde Güncel Bazı Araştırmalar . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Büşra Acoğlu And author ={PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU}, chaptertitle={Gıda Aromalarının Enkapsülasyonu}, booktitle={ Biyolojik Çeşitliliğin Teknoloji ve Çevreyle Etkileşimi Temelinde Güncel Bazı Araştırmalar}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }