N. Kanat And L. Y. Ersan, "Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.1, pp.386-402, 2023
Kanat, N. And Ersan, L. Y. 2023. Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.1 , 386-402.
Kanat, N., & Ersan, L. Y., (2023). Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.1, 386-402.
Kanat, NİHAL, And Lütfiye Yılmaz Ersan. "Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.1, 386-402, 2023
Kanat, NİHAL And Ersan, Lütfiye Y. . "Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.1, pp.386-402, 2023
Kanat, N. And Ersan, L. Y. (2023) . "Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.1, pp.386-402.
@article{article, author={NİHAL KANAT And author={Lütfiye Yılmaz Ersan}, title={Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar}, journal={Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={386-402} }