G. Göçer Et Al. , "Çikolata ve Antioksidan Özelliği," Kİmya ve Sanayi Dergisi , vol.1, no.2, pp.26-34, 2015
Göçer, G. Et Al. 2015. Çikolata ve Antioksidan Özelliği. Kİmya ve Sanayi Dergisi , vol.1, no.2 , 26-34.
Göçer, G., Tefon, B. E., Aydın, A., & İzgi, B., (2015). Çikolata ve Antioksidan Özelliği. Kİmya ve Sanayi Dergisi , vol.1, no.2, 26-34.
Göçer, Gülser Et Al. "Çikolata ve Antioksidan Özelliği," Kİmya ve Sanayi Dergisi , vol.1, no.2, 26-34, 2015
Göçer, Gülser Et Al. "Çikolata ve Antioksidan Özelliği." Kİmya ve Sanayi Dergisi , vol.1, no.2, pp.26-34, 2015
Göçer, G. Et Al. (2015) . "Çikolata ve Antioksidan Özelliği." Kİmya ve Sanayi Dergisi , vol.1, no.2, pp.26-34.
@article{article, author={Gülser Göçer Et Al. }, title={Çikolata ve Antioksidan Özelliği}, journal={Kİmya ve Sanayi Dergisi}, year=2015, pages={26-34} }