Y. ŞAHAN Et Al. , "Farklı A Niger suşlarının değişik ortamlardaki amilaz ve pektaz oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Turkey, pp.159-167, 2002
ŞAHAN, Y. Et Al. 2002. Farklı A Niger suşlarının değişik ortamlardaki amilaz ve pektaz oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Turkey), 159-167.
ŞAHAN, Y., KUMRAL, A., YİĞİT, A., ALKIN, E., & ŞAHİN, İ., (2002). Farklı A Niger suşlarının değişik ortamlardaki amilaz ve pektaz oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.159-167). , Turkey
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Farklı A Niger suşlarının değişik ortamlardaki amilaz ve pektaz oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Turkey, 2002
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Farklı A Niger suşlarının değişik ortamlardaki amilaz ve pektaz oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Turkey, pp.159-167, 2002
ŞAHAN, Y. Et Al. (2002) . "Farklı A Niger suşlarının değişik ortamlardaki amilaz ve pektaz oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Turkey, pp.159-167.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YASEMİN ŞAHAN Et Al. }, title={Farklı A Niger suşlarının değişik ortamlardaki amilaz ve pektaz oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2002}, pages={159-167} }