Z. BAYRAM Et Al. , "Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilen Çayların Antioksidan Özelliklerin Araştırılması," VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Turkey, 2012
BAYRAM, Z. Et Al. 2012. Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilen Çayların Antioksidan Özelliklerin Araştırılması. VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , (Turkey).
BAYRAM, Z., ÖZKAYNAK, S., ŞAHİN, S., & DEMİR, C., (2012). Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilen Çayların Antioksidan Özelliklerin Araştırılması . VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Turkey
BAYRAM, ZEYNEP Et Al. "Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilen Çayların Antioksidan Özelliklerin Araştırılması," VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Turkey, 2012
BAYRAM, ZEYNEP Et Al. "Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilen Çayların Antioksidan Özelliklerin Araştırılması." VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Turkey, 2012
BAYRAM, Z. Et Al. (2012) . "Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilen Çayların Antioksidan Özelliklerin Araştırılması." VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEYNEP BAYRAM Et Al. }, title={Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilen Çayların Antioksidan Özelliklerin Araştırılması}, congress name={VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}