A. ÖZKAN KARABACAK Et Al. , "Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri," Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya , İstanbul, Turkey, 2015
ÖZKAN KARABACAK, A. Et Al. 2015. Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri. Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya , (İstanbul, Turkey).
ÖZKAN KARABACAK, A., ÖZCAN SİNİR, G., & SUNA, S., (2015). Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri . Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya, İstanbul, Turkey
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR, And SENEM SUNA. "Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri," Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya, İstanbul, Turkey, 2015
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. Et Al. "Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri." Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya , İstanbul, Turkey, 2015
ÖZKAN KARABACAK, A. ÖZCAN SİNİR, G. And SUNA, S. (2015) . "Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri." Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, title={Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri}, congress name={Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}}