A. ERİŞ Et Al. , "Bazı kiraz çeşitlerinin standart ve soğuk birimi yöntemlerine göre soğuklama gereksinimleri," BAHÇE , vol.32, pp.53-62, 2003
ERİŞ, A. Et Al. 2003. Bazı kiraz çeşitlerinin standart ve soğuk birimi yöntemlerine göre soğuklama gereksinimleri. BAHÇE , vol.32 , 53-62.
ERİŞ, A., GÜLEN, H., CANSEV, A., & TURHAN, E., (2003). Bazı kiraz çeşitlerinin standart ve soğuk birimi yöntemlerine göre soğuklama gereksinimleri. BAHÇE , vol.32, 53-62.
ERİŞ, ATİLLA Et Al. "Bazı kiraz çeşitlerinin standart ve soğuk birimi yöntemlerine göre soğuklama gereksinimleri," BAHÇE , vol.32, 53-62, 2003
ERİŞ, ATİLLA Et Al. "Bazı kiraz çeşitlerinin standart ve soğuk birimi yöntemlerine göre soğuklama gereksinimleri." BAHÇE , vol.32, pp.53-62, 2003
ERİŞ, A. Et Al. (2003) . "Bazı kiraz çeşitlerinin standart ve soğuk birimi yöntemlerine göre soğuklama gereksinimleri." BAHÇE , vol.32, pp.53-62.
@article{article, author={ATİLLA ERİŞ Et Al. }, title={Bazı kiraz çeşitlerinin standart ve soğuk birimi yöntemlerine göre soğuklama gereksinimleri}, journal={BAHÇE}, year=2003, pages={53-62} }