B. İNCEDAYI Et Al. , "Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi," Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg., , vol.33, no.2, pp.341-354, 2019
İNCEDAYI, B. Et Al. 2019. Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi. Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg., , vol.33, no.2 , 341-354.
İNCEDAYI, B., SEYHAN, B., & ÇOPUR, Ö. U., (2019). Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi. Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg., , vol.33, no.2, 341-354.
İNCEDAYI, BİGE, BUKET SEYHAN, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi," Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg., , vol.33, no.2, 341-354, 2019
İNCEDAYI, BİGE Et Al. "Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi." Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg., , vol.33, no.2, pp.341-354, 2019
İNCEDAYI, B. SEYHAN, B. And ÇOPUR, Ö. U. (2019) . "Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi." Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg., , vol.33, no.2, pp.341-354.
@article{article, author={BİGE İNCEDAYI Et Al. }, title={Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi}, journal={Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg.,}, year=2019, pages={341-354} }