M. GÜLDAŞ And M. ATAMER, "Dayanıklı Yoğurt Üretiminde Yoğurdun Pastörizasyon Normu ve Depolama Sıcaklığının Kalite Üzerine Etkisi," Gıda , vol.20, no.5, pp.313-319, 1995
GÜLDAŞ, M. And ATAMER, M. 1995. Dayanıklı Yoğurt Üretiminde Yoğurdun Pastörizasyon Normu ve Depolama Sıcaklığının Kalite Üzerine Etkisi. Gıda , vol.20, no.5 , 313-319.
GÜLDAŞ, M., & ATAMER, M., (1995). Dayanıklı Yoğurt Üretiminde Yoğurdun Pastörizasyon Normu ve Depolama Sıcaklığının Kalite Üzerine Etkisi. Gıda , vol.20, no.5, 313-319.
GÜLDAŞ, METİN, And METİN ATAMER. "Dayanıklı Yoğurt Üretiminde Yoğurdun Pastörizasyon Normu ve Depolama Sıcaklığının Kalite Üzerine Etkisi," Gıda , vol.20, no.5, 313-319, 1995
GÜLDAŞ, METİN And ATAMER, METİN. "Dayanıklı Yoğurt Üretiminde Yoğurdun Pastörizasyon Normu ve Depolama Sıcaklığının Kalite Üzerine Etkisi." Gıda , vol.20, no.5, pp.313-319, 1995
GÜLDAŞ, M. And ATAMER, M. (1995) . "Dayanıklı Yoğurt Üretiminde Yoğurdun Pastörizasyon Normu ve Depolama Sıcaklığının Kalite Üzerine Etkisi." Gıda , vol.20, no.5, pp.313-319.
@article{article, author={METİN GÜLDAŞ And author={METİN ATAMER}, title={Dayanıklı Yoğurt Üretiminde Yoğurdun Pastörizasyon Normu ve Depolama Sıcaklığının Kalite Üzerine Etkisi}, journal={Gıda}, year=1995, pages={313-319} }