K. Özdemir And O. Kaçar, "Bursa ve Çevresinde Geleneksel Olarak Doğadan Sağlanan Tıbbi Özelliği Olan Yenilebilir Yabani Otlar," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.174, 2022
Özdemir, K. And Kaçar, O. 2022. Bursa ve Çevresinde Geleneksel Olarak Doğadan Sağlanan Tıbbi Özelliği Olan Yenilebilir Yabani Otlar. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Bursa, Turkey), 174.
Özdemir, K., & Kaçar, O., (2022). Bursa ve Çevresinde Geleneksel Olarak Doğadan Sağlanan Tıbbi Özelliği Olan Yenilebilir Yabani Otlar . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.174). Bursa, Turkey
Özdemir, Kemal, And OYA KAÇAR. "Bursa ve Çevresinde Geleneksel Olarak Doğadan Sağlanan Tıbbi Özelliği Olan Yenilebilir Yabani Otlar," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2022
Özdemir, Kemal And Kaçar, OYA. "Bursa ve Çevresinde Geleneksel Olarak Doğadan Sağlanan Tıbbi Özelliği Olan Yenilebilir Yabani Otlar." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.174, 2022
Özdemir, K. And Kaçar, O. (2022) . "Bursa ve Çevresinde Geleneksel Olarak Doğadan Sağlanan Tıbbi Özelliği Olan Yenilebilir Yabani Otlar." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, p.174.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kemal Özdemir And author={OYA KAÇAR}, title={Bursa ve Çevresinde Geleneksel Olarak Doğadan Sağlanan Tıbbi Özelliği Olan Yenilebilir Yabani Otlar}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={174} }