A. Yılmaz Et Al. , "Mikrobiyolojik analizlerde metotların gecerli kılınması ve doğrulanması," In Gıda Mikrobiyolojisi , Ankara: Başak Yayınevi, 2019, pp.445-496.
Yılmaz, A. Et Al. Mikrobiyolojik analizlerde metotların gecerli kılınması ve doğrulanması. 2019. In Gıda Mikrobiyolojisi , Başak Yayınevi, Ankara, 445-496.
Yılmaz, A., Yıldırım, G., Çakmak Sancar, B., & Yolcı Ömeroğlu, P., (2019). Mikrobiyolojik analizlerde metotların gecerli kılınması ve doğrulanması. Gıda Mikrobiyolojisi (pp.445-496), Ankara: Başak Yayınevi.
Yılmaz, Aysun Et Al. "Mikrobiyolojik analizlerde metotların gecerli kılınması ve doğrulanması." In Gıda Mikrobiyolojisi , 445-496. Ankara: Başak Yayınevi, 2019
Yılmaz, Aysun Et Al. "Mikrobiyolojik analizlerde metotların gecerli kılınması ve doğrulanması." Gıda Mikrobiyolojisi , Başak Yayınevi, 2019, pp.445-496.
Yılmaz, A. Et Al. (2019) "Mikrobiyolojik analizlerde metotların gecerli kılınması ve doğrulanması", Gıda Mikrobiyolojisi . Ankara: Başak Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Aysun Yılmaz Et Al. }, chaptertitle={Mikrobiyolojik analizlerde metotların gecerli kılınması ve doğrulanması}, booktitle={ Gıda Mikrobiyolojisi}, publisher={Başak Yayınevi}, city={Ankara},year={2019} }