T. Özcan And B. Delikanlı Kıyak, "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.25, no.2, pp.77-88, 2011
Özcan, T. And Delikanlı Kıyak, B. 2011. Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.25, no.2 , 77-88.
Özcan, T., & Delikanlı Kıyak, B., (2011). Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.25, no.2, 77-88.
Özcan, TÜLAY, And BERRAK DELİKANLI KIYAK. "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.25, no.2, 77-88, 2011
Özcan, TÜLAY And Delikanlı Kıyak, BERRAK D. . "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.25, no.2, pp.77-88, 2011
Özcan, T. And Delikanlı Kıyak, B. (2011) . "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.25, no.2, pp.77-88.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN And author={BERRAK DELİKANLI KIYAK}, title={Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)}, year=2011, pages={77-88} }