T. ÖZCAN And B. DELİKANLI KIYAK, "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, pp.77-88, 2011
ÖZCAN, T. And DELİKANLI KIYAK, B. 2011. Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2 , 77-88.
ÖZCAN, T., & DELİKANLI KIYAK, B., (2011). Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, 77-88.
ÖZCAN, TÜLAY, And BERRAK DELİKANLI KIYAK. "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, 77-88, 2011
ÖZCAN, TÜLAY And DELİKANLI KIYAK, BERRAK D. . "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, pp.77-88, 2011
ÖZCAN, T. And DELİKANLI KIYAK, B. (2011) . "Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, pp.77-88.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN And author={BERRAK DELİKANLI KIYAK}, title={Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileri}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2011, pages={77-88} }