C. TÜRKBEN And V. UYLAŞER, "Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," BAHÇE , vol.47, no.1, pp.131-139, 2018
TÜRKBEN, C. And UYLAŞER, V. 2018. Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. BAHÇE , vol.47, no.1 , 131-139.
TÜRKBEN, C., & UYLAŞER, V., (2018). Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. BAHÇE , vol.47, no.1, 131-139.
TÜRKBEN, CİHAT, And VİLDAN UYLAŞER. "Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," BAHÇE , vol.47, no.1, 131-139, 2018
TÜRKBEN, CİHAT And UYLAŞER, VİLDAN. "Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." BAHÇE , vol.47, no.1, pp.131-139, 2018
TÜRKBEN, C. And UYLAŞER, V. (2018) . "Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." BAHÇE , vol.47, no.1, pp.131-139.
@article{article, author={CİHAT TÜRKBEN And author={VİLDAN UYLAŞER}, title={Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri}, journal={BAHÇE}, year=2018, pages={131-139} }