C. E. TAMER Et Al. , "Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
TAMER, C. E. Et Al. 2012. Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey).
TAMER, C. E., YILDIZ, G., UYLAŞER, V., & ÇOPUR, Ö. U., (2012). Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey
TAMER, CANAN Et Al. "Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
TAMER, CANAN E. Et Al. "Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
TAMER, C. E. Et Al. (2012) . "Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CANAN ECE TAMER Et Al. }, title={Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}}