A. Akpınar Bayizit And T. Özcan, "Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri” , Tekirdağ, Turkey, pp.315-319, 2000
Akpınar Bayizit, A. And Özcan, T. 2000. Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler. VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri” , (Tekirdağ, Turkey), 315-319.
Akpınar Bayizit, A., & Özcan, T., (2000). Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler . VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri” (pp.315-319). Tekirdağ, Turkey
Akpınar Bayizit, ARZU, And TÜLAY ÖZCAN. "Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri”, Tekirdağ, Turkey, 2000
Akpınar Bayizit, ARZU A. And Özcan, TÜLAY. "Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri” , Tekirdağ, Turkey, pp.315-319, 2000
Akpınar Bayizit, A. And Özcan, T. (2000) . "Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri” , Tekirdağ, Turkey, pp.315-319.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU AKPINAR BAYİZİT And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler}, congress name={VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri”}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2000}, pages={315-319} }