T. ÖZCAN And L. YILMAZ ERSAN, "Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi," Süt Dünyası , vol.7, pp.35-37, 2007
ÖZCAN, T. And YILMAZ ERSAN, L. 2007. Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi. Süt Dünyası , vol.7 , 35-37.
ÖZCAN, T., & YILMAZ ERSAN, L., (2007). Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi. Süt Dünyası , vol.7, 35-37.
ÖZCAN, TÜLAY, And LÜTFİYE YILMAZ ERSAN. "Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi," Süt Dünyası , vol.7, 35-37, 2007
ÖZCAN, TÜLAY And YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. . "Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi." Süt Dünyası , vol.7, pp.35-37, 2007
ÖZCAN, T. And YILMAZ ERSAN, L. (2007) . "Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi." Süt Dünyası , vol.7, pp.35-37.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN And author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN}, title={Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi}, journal={Süt Dünyası}, year=2007, pages={35-37} }