L. YILMAZ ERSAN Et Al. , "Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.2, no.1, pp.59-64, 2007
YILMAZ ERSAN, L. Et Al. 2007. Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.2, no.1 , 59-64.
YILMAZ ERSAN, L., AKPINAR BAYİZİT, A., & ÖZCAN, T., (2007). Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.2, no.1, 59-64.
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE, ARZU AKPINAR BAYİZİT, And TÜLAY ÖZCAN. "Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.2, no.1, 59-64, 2007
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. Et Al. "Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.2, no.1, pp.59-64, 2007
YILMAZ ERSAN, L. AKPINAR BAYİZİT, A. And ÖZCAN, T. (2007) . "Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.2, no.1, pp.59-64.
@article{article, author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN Et Al. }, title={Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2007, pages={59-64} }