A. ÖZKAN KARABACAK Et Al. , "Application of sous vide cooking method in the food industry," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 2017
ÖZKAN KARABACAK, A. Et Al. 2017. Application of sous vide cooking method in the food industry. II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi .
ÖZKAN KARABACAK, A., Yağcilari, M., & ÇOPUR, Ö. U., (2017). Application of sous vide cooking method in the food industry . II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, Melisa Yağcilari, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Application of sous vide cooking method in the food industry," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 2017
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. Et Al. "Application of sous vide cooking method in the food industry." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 2017
ÖZKAN KARABACAK, A. Yağcilari, M. And ÇOPUR, Ö. U. (2017) . "Application of sous vide cooking method in the food industry." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, title={Application of sous vide cooking method in the food industry}, congress name={II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}