L. YILMAZ ERSAN Et Al. , "İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.337-340, 2009
YILMAZ ERSAN, L. Et Al. 2009. İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 337-340.
YILMAZ ERSAN, L., AKPINAR BAYİZİT, A., ÖZCAN, T., ŞAHİN, O. I., & AYDINOL, P., (2009). İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.337-340). Van, Turkey
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Et Al. "İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. Et Al. "İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.337-340, 2009
YILMAZ ERSAN, L. Et Al. (2009) . "İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.337-340.
@conferencepaper{conferencepaper, author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN Et Al. }, title={İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={337-340} }