A. ÖZKAN KARABACAK And Ö. U. ÇOPUR, "Havuç-kırmızıbiber pestilinde biyoaktif bileşenlerin in vitro biyoerişilebilirliği ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
ÖZKAN KARABACAK, A. And ÇOPUR, Ö. U. 2022. Havuç-kırmızıbiber pestilinde biyoaktif bileşenlerin in vitro biyoerişilebilirliği ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Bursa, Turkey).
ÖZKAN KARABACAK, A., & ÇOPUR, Ö. U., (2022). Havuç-kırmızıbiber pestilinde biyoaktif bileşenlerin in vitro biyoerişilebilirliği ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Havuç-kırmızıbiber pestilinde biyoaktif bileşenlerin in vitro biyoerişilebilirliği ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2022
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. And ÇOPUR, ÖMER U. . "Havuç-kırmızıbiber pestilinde biyoaktif bileşenlerin in vitro biyoerişilebilirliği ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
ÖZKAN KARABACAK, A. And ÇOPUR, Ö. U. (2022) . "Havuç-kırmızıbiber pestilinde biyoaktif bileşenlerin in vitro biyoerişilebilirliği ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK And author={ÖMER UTKU ÇOPUR}, title={Havuç-kırmızıbiber pestilinde biyoaktif bileşenlerin in vitro biyoerişilebilirliği ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}}