A. BARAT And T. ÖZCAN, "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, pp.259-268, 2016
BARAT, A. And ÖZCAN, T. 2016. Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3 , 259-268.
BARAT, A., & ÖZCAN, T., (2016). Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, 259-268.
BARAT, ABDULLAH, And TÜLAY ÖZCAN. "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, 259-268, 2016
BARAT, ABDULLAH And ÖZCAN, TÜLAY. "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, pp.259-268, 2016
BARAT, A. And ÖZCAN, T. (2016) . "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, pp.259-268.
@article{article, author={ABDULLAH BARAT And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi}, journal={Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={259-268} }