A. Barat And T. Özcan, "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, pp.259-268, 2016
Barat, A. And Özcan, T. 2016. Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3 , 259-268.
Barat, A., & Özcan, T., (2016). Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, 259-268.
Barat, Abdullah, And TÜLAY ÖZCAN. "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, 259-268, 2016
Barat, Abdullah And Özcan, TÜLAY. "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, pp.259-268, 2016
Barat, A. And Özcan, T. (2016) . "Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.3, pp.259-268.
@article{article, author={Abdullah Barat And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi}, journal={Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={259-268} }