A. KUMRAL Et Al. , "Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.1, pp.67-82, 2019
KUMRAL, A. Et Al. 2019. Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.1 , 67-82.
KUMRAL, A., TURGU, V., Yıldız, E., KUMRAL, N. A., Çevik, R. N., Sevinç, İ., ... Karapapak, G.(2019). Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.1, 67-82.
KUMRAL, AYŞEGÜL Et Al. "Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.1, 67-82, 2019
KUMRAL, AYŞEGÜL Et Al. "Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.1, pp.67-82, 2019
KUMRAL, A. Et Al. (2019) . "Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.1, pp.67-82.
@article{article, author={AYŞEGÜL KUMRAL Et Al. }, title={Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={67-82} }