H. DÖVER Et Al. , "Marmelat Yapımında Değerlendirilen Çörek Otu Posasının Fenolik Bileşen İçeriği ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi," 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , İzmir, Turkey, 2024
DÖVER, H. Et Al. 2024. Marmelat Yapımında Değerlendirilen Çörek Otu Posasının Fenolik Bileşen İçeriği ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi. 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (İzmir, Turkey).
DÖVER, H., BEKAR, E., & KAMİLOĞLU BEŞTEPE, S., (2024). Marmelat Yapımında Değerlendirilen Çörek Otu Posasının Fenolik Bileşen İçeriği ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi . 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, İzmir, Turkey
DÖVER, HASAN, ERTÜRK BEKAR, And SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE. "Marmelat Yapımında Değerlendirilen Çörek Otu Posasının Fenolik Bileşen İçeriği ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi," 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, İzmir, Turkey, 2024
DÖVER, HASAN Et Al. "Marmelat Yapımında Değerlendirilen Çörek Otu Posasının Fenolik Bileşen İçeriği ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi." 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , İzmir, Turkey, 2024
DÖVER, H. BEKAR, E. And KAMİLOĞLU BEŞTEPE, S. (2024) . "Marmelat Yapımında Değerlendirilen Çörek Otu Posasının Fenolik Bileşen İçeriği ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi." 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN DÖVER Et Al. }, title={Marmelat Yapımında Değerlendirilen Çörek Otu Posasının Fenolik Bileşen İçeriği ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi}, congress name={13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2024}}