O. Çelen And C. Avcıkurt, "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bakış Açıları: Ankara Örneği," 3. Turizm Şurası, Kültür ve Turizm Bakanlığı , vol.2, Ankara, Turkey, pp.514-527, 2017
Çelen, O. And Avcıkurt, C. 2017. Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bakış Açıları: Ankara Örneği. 3. Turizm Şurası, Kültür ve Turizm Bakanlığı , (Ankara, Turkey), 514-527.
Çelen, O., & Avcıkurt, C., (2017). Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bakış Açıları: Ankara Örneği . 3. Turizm Şurası, Kültür ve Turizm Bakanlığı (pp.514-527). Ankara, Turkey
Çelen, ONUR, And Cevdet Avcıkurt. "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bakış Açıları: Ankara Örneği," 3. Turizm Şurası, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara, Turkey, 2017
Çelen, ONUR And Avcıkurt, Cevdet. "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bakış Açıları: Ankara Örneği." 3. Turizm Şurası, Kültür ve Turizm Bakanlığı , Ankara, Turkey, pp.514-527, 2017
Çelen, O. And Avcıkurt, C. (2017) . "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bakış Açıları: Ankara Örneği." 3. Turizm Şurası, Kültür ve Turizm Bakanlığı , Ankara, Turkey, pp.514-527.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ONUR ÇELEN And author={Cevdet Avcıkurt}, title={Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bakış Açıları: Ankara Örneği}, congress name={3. Turizm Şurası, Kültür ve Turizm Bakanlığı}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={514-527} }