E. Yıldız Et Al. , "Kombu Çayı Üretiminde Muşmula (Mespilus germanica L.) Kullanımının Antioksidan Kapasite ve Biyoerişilebilirlik Üzerine Etkisinin Araştırılması," GIDA , vol.48, no.5, pp.1021-1035, 2023
Yıldız, E. Et Al. 2023. Kombu Çayı Üretiminde Muşmula (Mespilus germanica L.) Kullanımının Antioksidan Kapasite ve Biyoerişilebilirlik Üzerine Etkisinin Araştırılması. GIDA , vol.48, no.5 , 1021-1035.
Yıldız, E., Özcan Sinir, G., Aykas Çinkılıç, D. P., & Gürbüz, O., (2023). Kombu Çayı Üretiminde Muşmula (Mespilus germanica L.) Kullanımının Antioksidan Kapasite ve Biyoerişilebilirlik Üzerine Etkisinin Araştırılması. GIDA , vol.48, no.5, 1021-1035.
Yıldız, ELİF Et Al. "Kombu Çayı Üretiminde Muşmula (Mespilus germanica L.) Kullanımının Antioksidan Kapasite ve Biyoerişilebilirlik Üzerine Etkisinin Araştırılması," GIDA , vol.48, no.5, 1021-1035, 2023
Yıldız, ELİF Et Al. "Kombu Çayı Üretiminde Muşmula (Mespilus germanica L.) Kullanımının Antioksidan Kapasite ve Biyoerişilebilirlik Üzerine Etkisinin Araştırılması." GIDA , vol.48, no.5, pp.1021-1035, 2023
Yıldız, E. Et Al. (2023) . "Kombu Çayı Üretiminde Muşmula (Mespilus germanica L.) Kullanımının Antioksidan Kapasite ve Biyoerişilebilirlik Üzerine Etkisinin Araştırılması." GIDA , vol.48, no.5, pp.1021-1035.
@article{article, author={ELİF YILDIZ Et Al. }, title={Kombu Çayı Üretiminde Muşmula (Mespilus germanica L.) Kullanımının Antioksidan Kapasite ve Biyoerişilebilirlik Üzerine Etkisinin Araştırılması}, journal={GIDA}, year=2023, pages={1021-1035} }