T. ELAL MUŞ, "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri," In Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar , Ankara: BİDGE Yayınları, 2023, pp.37-66.
ELAL MUŞ, T. Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri. 2023. In Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar , BİDGE Yayınları, Ankara, 37-66.
ELAL MUŞ, T., (2023). Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri. Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar (pp.37-66), Ankara: BİDGE Yayınları.
ELAL MUŞ, TÜLAY. "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri." In Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar , 37-66. Ankara: BİDGE Yayınları, 2023
ELAL MUŞ, TÜLAY E. . "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri." Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar , BİDGE Yayınları, 2023, pp.37-66.
ELAL MUŞ, T. (2023) "Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri", Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar . Ankara: BİDGE Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={TÜLAY ELAL MUŞ}, chaptertitle={Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri}, booktitle={ Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar}, publisher={BİDGE Yayınları}, city={Ankara},year={2023} }