S. TEMELLİ Et Al. , "Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.28, pp.467-473, 2002
TEMELLİ, S. Et Al. 2002. Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.28 , 467-473.
TEMELLİ, S., SALTAN EVRENSEL, S., ANAR, Ş., & TAYAR, M., (2002). Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.28, 467-473.
TEMELLİ, SERAN Et Al. "Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.28, 467-473, 2002
TEMELLİ, SERAN Et Al. "Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.28, pp.467-473, 2002
TEMELLİ, S. Et Al. (2002) . "Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.28, pp.467-473.
@article{article, author={SERAN TEMELLİ Et Al. }, title={Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi}, journal={İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2002, pages={467-473} }