K. ÇETİN Et Al. , "Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.639, 2008
ÇETİN, K. Et Al. 2008. Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 639.
ÇETİN, K., AKPINAR BAYİZİT, A., GÜRBÜZ, O., & ÖZCAN, T., (2008). Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.639). Erzurum, Turkey
ÇETİN, KADER Et Al. "Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
ÇETİN, KADER Et Al. "Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.639, 2008
ÇETİN, K. Et Al. (2008) . "Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, p.639.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KADER ÇETİN Et Al. }, title={Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={639} }