S. D. Doyuran, "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri," TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , no.23, pp.63-68, 2006
Doyuran, S. D. 2006. Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri. TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , no.23 , 63-68.
Doyuran, S. D., (2006). Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri. TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , no.23, 63-68.
Doyuran, SAADET. "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri," TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , no.23, 63-68, 2006
Doyuran, SAADET D. . "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri." TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , no.23, pp.63-68, 2006
Doyuran, S. D. (2006) . "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri." TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , no.23, pp.63-68.
@article{article, author={SAADET DİLEK YILDIZ}, title={Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri}, journal={TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ}, year=2006, pages={63-68} }