N. TÜRKMEN EROL And F. SARI, "Minimal islem görmüs meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenligi açısından degerlendirilmesi," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, pp.223-232, 2004
TÜRKMEN EROL, N. And SARI, F. 2004. Minimal islem görmüs meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenligi açısından degerlendirilmesi. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5 , 223-232.
TÜRKMEN EROL, N., & SARI, F., (2004). Minimal islem görmüs meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenligi açısından degerlendirilmesi. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, 223-232.
TÜRKMEN EROL, NİHAL, And FERDA SARI. "Minimal islem görmüs meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenligi açısından degerlendirilmesi," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, 223-232, 2004
TÜRKMEN EROL, NİHAL T. And SARI, FERDA. "Minimal islem görmüs meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenligi açısından degerlendirilmesi." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, pp.223-232, 2004
TÜRKMEN EROL, N. And SARI, F. (2004) . "Minimal islem görmüs meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenligi açısından degerlendirilmesi." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, pp.223-232.
@article{article, author={NİHAL TÜRKMEN EROL And author={FERDA SARI}, title={Minimal islem görmüs meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenligi açısından degerlendirilmesi}, journal={Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2004, pages={223-232} }