P. AYDINOL And T. ÖZCAN, "Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi," V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2016
AYDINOL, P. And ÖZCAN, T. 2016. Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi. V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , (Bursa, Turkey).
AYDINOL, P., & ÖZCAN, T., (2016). Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi . V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey
AYDINOL, PINAR, And TÜLAY ÖZCAN. "Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi," V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey, 2016
AYDINOL, PINAR A. And ÖZCAN, TÜLAY. "Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi." V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2016
AYDINOL, P. And ÖZCAN, T. (2016) . "Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi." V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR AYDINOL SÖNMEZ And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi}, congress name={V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2016}}