F. Faıkoglu Et Al. , "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Fenolik Bielşiklerinin Araştırılması," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.16, no.3, pp.16-23, 2016
Faıkoglu, F. Et Al. 2016. Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Fenolik Bielşiklerinin Araştırılması. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.16, no.3 , 16-23.
Faıkoglu, F., Gürbüz, O., & Yavas, H., (2016). Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Fenolik Bielşiklerinin Araştırılması. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.16, no.3, 16-23.
Faıkoglu, Fatma, OZAN GÜRBÜZ, And Hakan Yavas. "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Fenolik Bielşiklerinin Araştırılması," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.16, no.3, 16-23, 2016
Faıkoglu, Fatma Et Al. "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Fenolik Bielşiklerinin Araştırılması." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.16, no.3, pp.16-23, 2016
Faıkoglu, F. Gürbüz, O. And Yavas, H. (2016) . "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Fenolik Bielşiklerinin Araştırılması." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.16, no.3, pp.16-23.
@article{article, author={Fatma Faıkoglu Et Al. }, title={Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Fenolik Bielşiklerinin Araştırılması}, journal={Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi}, year=2016, pages={16-23} }