K. Çetin Et Al. , "Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi," 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023 , Konya, Turkey, pp.124, 2023
Çetin, K. Et Al. 2023. Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi. 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023 , (Konya, Turkey), 124.
Çetin, K., Çelik, M. A., Savan, H. N., & Akpınar Bayizit, A., (2023). Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi . 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023 (pp.124). Konya, Turkey
Çetin, KADER Et Al. "Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi," 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023, Konya, Turkey, 2023
Çetin, KADER Et Al. "Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi." 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023 , Konya, Turkey, pp.124, 2023
Çetin, K. Et Al. (2023) . "Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi." 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023 , Konya, Turkey, p.124.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KADER ÇETİN Et Al. }, title={Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2023}, pages={124} }