N. Değirmencioğlu Et Al. , "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri," AKADEMIK GIDA , vol.17, no.2, pp.200-211, 2019
Değirmencioğlu, N. Et Al. 2019. Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri. AKADEMIK GIDA , vol.17, no.2 , 200-211.
Değirmencioğlu, N., Yıldız, E., Şahan, Y., Güldaş, M., & Gürbüz, O., (2019). Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri. AKADEMIK GIDA , vol.17, no.2, 200-211.
Değirmencioğlu, Nurcan Et Al. "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri," AKADEMIK GIDA , vol.17, no.2, 200-211, 2019
Değirmencioğlu, Nurcan Et Al. "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri." AKADEMIK GIDA , vol.17, no.2, pp.200-211, 2019
Değirmencioğlu, N. Et Al. (2019) . "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri." AKADEMIK GIDA , vol.17, no.2, pp.200-211.
@article{article, author={Nurcan Değirmencioğlu Et Al. }, title={Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2019, pages={200-211} }