N. İZLİ And A. POLAT, "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi," 30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ , Turkey, 2016
İZLİ, N. And POLAT, A. 2016. Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi. 30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ , (Turkey).
İZLİ, N., & POLAT, A., (2016). Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi . 30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ, Turkey
İZLİ, NAZMİ, And AHMET POLAT. "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi," 30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ, Turkey, 2016
İZLİ, NAZMİ And POLAT, AHMET. "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi." 30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ , Turkey, 2016
İZLİ, N. And POLAT, A. (2016) . "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi." 30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZMİ İZLİ And author={AHMET POLAT}, title={Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}