Ö. Canbolat Et Al. , "Farklı Kekik Yağı Dozlarının Mısır Silajının Sindirimi ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkileri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.6, pp.933-939, 2010
Canbolat, Ö. Et Al. 2010. Farklı Kekik Yağı Dozlarının Mısır Silajının Sindirimi ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkileri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.6 , 933-939.
Canbolat, Ö., Karaman, Ş., & Filya, İ., (2010). Farklı Kekik Yağı Dozlarının Mısır Silajının Sindirimi ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkileri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.6, 933-939.
Canbolat, ÖNDER, Şadıman Karaman, And İSMAİL FİLYA. "Farklı Kekik Yağı Dozlarının Mısır Silajının Sindirimi ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkileri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.6, 933-939, 2010
Canbolat, ÖNDER Et Al. "Farklı Kekik Yağı Dozlarının Mısır Silajının Sindirimi ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkileri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.6, pp.933-939, 2010
Canbolat, Ö. Karaman, Ş. And Filya, İ. (2010) . "Farklı Kekik Yağı Dozlarının Mısır Silajının Sindirimi ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkileri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.6, pp.933-939.
@article{article, author={ÖNDER CANBOLAT Et Al. }, title={Farklı Kekik Yağı Dozlarının Mısır Silajının Sindirimi ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkileri}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2010, pages={933-939} }