Y. ŞAHAN Et Al. , "Zeytin Örneklerinde Elektro Termal Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ET AAS ile Kurşun ve Kadmiyum Tayininde Örnek Hazırlama Metodlarının Karşılaştırılması," Gıda ve Yem Bilimleri Dergisi , vol.5, no.9, pp.13-18, 2006
ŞAHAN, Y. Et Al. 2006. Zeytin Örneklerinde Elektro Termal Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ET AAS ile Kurşun ve Kadmiyum Tayininde Örnek Hazırlama Metodlarının Karşılaştırılması. Gıda ve Yem Bilimleri Dergisi , vol.5, no.9 , 13-18.
ŞAHAN, Y., ÇELİK, G., BAŞOĞLU, F., & GÜÇER, Ş., (2006). Zeytin Örneklerinde Elektro Termal Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ET AAS ile Kurşun ve Kadmiyum Tayininde Örnek Hazırlama Metodlarının Karşılaştırılması. Gıda ve Yem Bilimleri Dergisi , vol.5, no.9, 13-18.
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Zeytin Örneklerinde Elektro Termal Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ET AAS ile Kurşun ve Kadmiyum Tayininde Örnek Hazırlama Metodlarının Karşılaştırılması," Gıda ve Yem Bilimleri Dergisi , vol.5, no.9, 13-18, 2006
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Zeytin Örneklerinde Elektro Termal Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ET AAS ile Kurşun ve Kadmiyum Tayininde Örnek Hazırlama Metodlarının Karşılaştırılması." Gıda ve Yem Bilimleri Dergisi , vol.5, no.9, pp.13-18, 2006
ŞAHAN, Y. Et Al. (2006) . "Zeytin Örneklerinde Elektro Termal Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ET AAS ile Kurşun ve Kadmiyum Tayininde Örnek Hazırlama Metodlarının Karşılaştırılması." Gıda ve Yem Bilimleri Dergisi , vol.5, no.9, pp.13-18.
@article{article, author={YASEMİN ŞAHAN Et Al. }, title={Zeytin Örneklerinde Elektro Termal Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ET AAS ile Kurşun ve Kadmiyum Tayininde Örnek Hazırlama Metodlarının Karşılaştırılması}, journal={Gıda ve Yem Bilimleri Dergisi}, year=2006, pages={13-18} }