A. CINAR Et Al. , "Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
CINAR, A. Et Al. 2006. Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Turkey).
CINAR, A., ŞAHAN, Y., İRKİN, R., & KORUKLUOĞLU, M., (2006). Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri . Türkiye 9. Gıda Kongresi, Turkey
CINAR, Aycan Et Al. "Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Turkey, 2006
CINAR, Aycan Et Al. "Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
CINAR, A. Et Al. (2006) . "Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aycan CINAR Et Al. }, title={Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}