E. Koç And P. YOLCI ÖMEROĞLU, "Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.4, pp.485-496, 2019
Koç, E. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. 2019. Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.4 , 485-496.
Koç, E., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2019). Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.4, 485-496.
Koç, Elif, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.4, 485-496, 2019
Koç, Elif And YOLCI ÖMEROĞLU, PERİHAN Y. . "Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.4, pp.485-496, 2019
Koç, E. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. (2019) . "Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.4, pp.485-496.
@article{article, author={Elif Koç And author={PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU}, title={Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2019, pages={485-496} }