H. R. AVCI And T. ÖZCAN, "Peynirde Tuz OranınınAzaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi," Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi , vol.19, no.1, pp.16-25, 2018
AVCI, H. R. And ÖZCAN, T. 2018. Peynirde Tuz OranınınAzaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi. Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi , vol.19, no.1 , 16-25.
AVCI, H. R., & ÖZCAN, T., (2018). Peynirde Tuz OranınınAzaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi. Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi , vol.19, no.1, 16-25.
AVCI, HALIL, And TÜLAY ÖZCAN. "Peynirde Tuz OranınınAzaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi," Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi , vol.19, no.1, 16-25, 2018
AVCI, HALIL R. And ÖZCAN, TÜLAY. "Peynirde Tuz OranınınAzaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi." Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi , vol.19, no.1, pp.16-25, 2018
AVCI, H. R. And ÖZCAN, T. (2018) . "Peynirde Tuz OranınınAzaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi." Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi , vol.19, no.1, pp.16-25.
@article{article, author={HALIL RIZA AVCI And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Peynirde Tuz OranınınAzaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi}, journal={Gıda ve yem Bilimi–Teknolojisi}, year=2018, pages={16-25} }