N. YÜKSEK Et Al. , "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Y.Y. Vet. Fak. Derg. , vol.9, pp.51-56, 1998
YÜKSEK, N. Et Al. 1998. Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Y.Y. Vet. Fak. Derg. , vol.9 , 51-56.
YÜKSEK, N., SALTAN EVRENSEL, S., & TEMELLİ, S., (1998). Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Y.Y. Vet. Fak. Derg. , vol.9, 51-56.
YÜKSEK, NUR, SÜREYYA SALTAN EVRENSEL, And SERAN TEMELLİ. "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Y.Y. Vet. Fak. Derg. , vol.9, 51-56, 1998
YÜKSEK, NUR Et Al. "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Y.Y. Vet. Fak. Derg. , vol.9, pp.51-56, 1998
YÜKSEK, N. SALTAN EVRENSEL, S. And TEMELLİ, S. (1998) . "Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Y.Y. Vet. Fak. Derg. , vol.9, pp.51-56.
@article{article, author={NUR YÜKSEK Et Al. }, title={Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Y.Y. Vet. Fak. Derg.}, year=1998, pages={51-56} }