H. ÖZYÜREK Et Al. , "Minimal İşlenmiş Gıdalar," Gıda ve Yem Bilimi –Teknolojisi Dergisi , no.13, pp.59-67, 2013
ÖZYÜREK, H. Et Al. 2013. Minimal İşlenmiş Gıdalar. Gıda ve Yem Bilimi –Teknolojisi Dergisi , no.13 , 59-67.
ÖZYÜREK, H., İNCEDAYI, B., & TAMER, C. E., (2013). Minimal İşlenmiş Gıdalar. Gıda ve Yem Bilimi –Teknolojisi Dergisi , no.13, 59-67.
ÖZYÜREK, HANDE, BİGE İNCEDAYI, And CANAN ECE TAMER. "Minimal İşlenmiş Gıdalar," Gıda ve Yem Bilimi –Teknolojisi Dergisi , no.13, 59-67, 2013
ÖZYÜREK, HANDE Et Al. "Minimal İşlenmiş Gıdalar." Gıda ve Yem Bilimi –Teknolojisi Dergisi , no.13, pp.59-67, 2013
ÖZYÜREK, H. İNCEDAYI, B. And TAMER, C. E. (2013) . "Minimal İşlenmiş Gıdalar." Gıda ve Yem Bilimi –Teknolojisi Dergisi , no.13, pp.59-67.
@article{article, author={HANDE ÖZYÜREK Et Al. }, title={Minimal İşlenmiş Gıdalar}, journal={Gıda ve Yem Bilimi –Teknolojisi Dergisi}, year=2013, pages={59-67} }