N. H. Noğay, "Emziklilik Döneminde İşlevsel Besinler ve Sağlık," In Sürdürülebilir Sağlıkta İşlevsel Besinler , Ankara: Nobel Tıp Kitapevi, 2023, pp.111-126.
Noğay, N. H. Emziklilik Döneminde İşlevsel Besinler ve Sağlık. 2023. In Sürdürülebilir Sağlıkta İşlevsel Besinler , Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, 111-126.
Noğay, N. H., (2023). Emziklilik Döneminde İşlevsel Besinler ve Sağlık. Sürdürülebilir Sağlıkta İşlevsel Besinler (pp.111-126), Ankara: Nobel Tıp Kitapevi.
Noğay, NALAN. "Emziklilik Döneminde İşlevsel Besinler ve Sağlık." In Sürdürülebilir Sağlıkta İşlevsel Besinler , 111-126. Ankara: Nobel Tıp Kitapevi, 2023
Noğay, NALAN H. . "Emziklilik Döneminde İşlevsel Besinler ve Sağlık." Sürdürülebilir Sağlıkta İşlevsel Besinler , Nobel Tıp Kitapevi, 2023, pp.111-126.
Noğay, N. H. (2023) "Emziklilik Döneminde İşlevsel Besinler ve Sağlık", Sürdürülebilir Sağlıkta İşlevsel Besinler . Ankara: Nobel Tıp Kitapevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={NALAN HAKİME NOĞAY}, chaptertitle={Emziklilik Döneminde İşlevsel Besinler ve Sağlık}, booktitle={ Sürdürülebilir Sağlıkta İşlevsel Besinler}, publisher={Nobel Tıp Kitapevi}, city={Ankara},year={2023} }