T. ÖZCAN Et Al. , "Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları," Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.18, no.1, pp.233-240, 2001
ÖZCAN, T. Et Al. 2001. Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları. Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.18, no.1 , 233-240.
ÖZCAN, T., AKPINAR BAYİZİT, A., & YILMAZ ERSAN, L., (2001). Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları. Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.18, no.1, 233-240.
ÖZCAN, TÜLAY, ARZU AKPINAR BAYİZİT, And LÜTFİYE YILMAZ ERSAN. "Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları," Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.18, no.1, 233-240, 2001
ÖZCAN, TÜLAY Et Al. "Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları." Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.18, no.1, pp.233-240, 2001
ÖZCAN, T. AKPINAR BAYİZİT, A. And YILMAZ ERSAN, L. (2001) . "Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları." Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.18, no.1, pp.233-240.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN Et Al. }, title={Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları}, journal={Journal of Fisheries and Aquatic Sciences}, year=2001, pages={233-240} }