L. YILMAZ ERSAN Et Al. , "Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.488, 2012
YILMAZ ERSAN, L. Et Al. 2012. Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 488.
YILMAZ ERSAN, L., ÖZCAN, T., & AKPINAR BAYİZİT, A., (2012). Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.488). Hatay, Turkey
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE, TÜLAY ÖZCAN, And ARZU AKPINAR BAYİZİT. "Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. Et Al. "Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.488, 2012
YILMAZ ERSAN, L. ÖZCAN, T. And AKPINAR BAYİZİT, A. (2012) . "Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.488.
@conferencepaper{conferencepaper, author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN Et Al. }, title={Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={488} }