M. A. ÇELİK Et Al. , "Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Gıdalarda Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2022
ÇELİK, M. A. Et Al. 2022. Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Gıdalarda Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (Turkey).
ÇELİK, M. A., ÇOPUR, Ö. U., & SOYUTEMİZ, G. E., (2022). Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Gıdalarda Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey
ÇELİK, Muhammet, ÖMER UTKU ÇOPUR, And GÜL ECE SOYUTEMİZ. "Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Gıdalarda Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey, 2022
ÇELİK, Muhammet A. Et Al. "Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Gıdalarda Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2022
ÇELİK, M. A. ÇOPUR, Ö. U. And SOYUTEMİZ, G. E. (2022) . "Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Gıdalarda Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muhammet Alp ÇELİK Et Al. }, title={Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Gıdalarda Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}