G. Toydemir Şen Et Al. , "Meyve suyunun sağlık bileşenleri: C vitamini, karotenoidler ve fenolikler," Gıda Teknolojisi , vol.18, pp.92-96, 2014
Toydemir Şen, G. Et Al. 2014. Meyve suyunun sağlık bileşenleri: C vitamini, karotenoidler ve fenolikler. Gıda Teknolojisi , vol.18 , 92-96.
Toydemir Şen, G., Çapanoğlu Güven, E., Kamiloğlu Beştepe, S., & Boyacıoğlu, D., (2014). Meyve suyunun sağlık bileşenleri: C vitamini, karotenoidler ve fenolikler. Gıda Teknolojisi , vol.18, 92-96.
Toydemir Şen, Gamze Et Al. "Meyve suyunun sağlık bileşenleri: C vitamini, karotenoidler ve fenolikler," Gıda Teknolojisi , vol.18, 92-96, 2014
Toydemir Şen, Gamze T. Et Al. "Meyve suyunun sağlık bileşenleri: C vitamini, karotenoidler ve fenolikler." Gıda Teknolojisi , vol.18, pp.92-96, 2014
Toydemir Şen, G. Et Al. (2014) . "Meyve suyunun sağlık bileşenleri: C vitamini, karotenoidler ve fenolikler." Gıda Teknolojisi , vol.18, pp.92-96.
@article{article, author={Gamze Toydemir Şen Et Al. }, title={Meyve suyunun sağlık bileşenleri: C vitamini, karotenoidler ve fenolikler}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2014, pages={92-96} }