T. ÖZCAN And A. AKPINAR BAYİZİT, "Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen mikroorganizmaların aranması," U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, pp.77-86, 2002
ÖZCAN, T. And AKPINAR BAYİZİT, A. 2002. Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen mikroorganizmaların aranması. U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16 , 77-86.
ÖZCAN, T., & AKPINAR BAYİZİT, A., (2002). Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen mikroorganizmaların aranması. U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, 77-86.
ÖZCAN, TÜLAY, And ARZU AKPINAR BAYİZİT. "Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen mikroorganizmaların aranması," U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, 77-86, 2002
ÖZCAN, TÜLAY And AKPINAR BAYİZİT, ARZU A. . "Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen mikroorganizmaların aranması." U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, pp.77-86, 2002
ÖZCAN, T. And AKPINAR BAYİZİT, A. (2002) . "Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen mikroorganizmaların aranması." U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, pp.77-86.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN And author={ARZU AKPINAR BAYİZİT}, title={Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen mikroorganizmaların aranması}, journal={U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2002, pages={77-86} }