D. AKSÖZ And T. ÖZCAN, "Probiyotik Bakterilerin Stress Koşullarının Azaltılmasında Alternatif Proses Teknolojileri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.5, pp.905-919, 2023
AKSÖZ, D. And ÖZCAN, T. 2023. Probiyotik Bakterilerin Stress Koşullarının Azaltılmasında Alternatif Proses Teknolojileri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.5 , 905-919.
AKSÖZ, D., & ÖZCAN, T., (2023). Probiyotik Bakterilerin Stress Koşullarının Azaltılmasında Alternatif Proses Teknolojileri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.5, 905-919.
AKSÖZ, DENİZ, And TÜLAY ÖZCAN. "Probiyotik Bakterilerin Stress Koşullarının Azaltılmasında Alternatif Proses Teknolojileri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.5, 905-919, 2023
AKSÖZ, DENİZ And ÖZCAN, TÜLAY. "Probiyotik Bakterilerin Stress Koşullarının Azaltılmasında Alternatif Proses Teknolojileri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.5, pp.905-919, 2023
AKSÖZ, D. And ÖZCAN, T. (2023) . "Probiyotik Bakterilerin Stress Koşullarının Azaltılmasında Alternatif Proses Teknolojileri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.5, pp.905-919.
@article{article, author={DENİZ AKSÖZ And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Probiyotik Bakterilerin Stress Koşullarının Azaltılmasında Alternatif Proses Teknolojileri}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2023, pages={905-919} }