K. K. Bingöl And S. ÖZMEN TOĞAY, "Urfa Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarında Enterotoksin Üretim Potansiyeli ve Metisilin Dirençliliği," Akademik Gıda , vol.15, no.1, pp.29, 2017
Bingöl, K. K. And ÖZMEN TOĞAY, S. 2017. Urfa Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarında Enterotoksin Üretim Potansiyeli ve Metisilin Dirençliliği. Akademik Gıda , vol.15, no.1 , 29.
Bingöl, K. K., & ÖZMEN TOĞAY, S., (2017). Urfa Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarında Enterotoksin Üretim Potansiyeli ve Metisilin Dirençliliği. Akademik Gıda , vol.15, no.1, 29.
Bingöl, Kadriye, And SİNE ÖZMEN TOĞAY. "Urfa Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarında Enterotoksin Üretim Potansiyeli ve Metisilin Dirençliliği," Akademik Gıda , vol.15, no.1, 29, 2017
Bingöl, Kadriye K. And ÖZMEN TOĞAY, SİNE Ö. . "Urfa Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarında Enterotoksin Üretim Potansiyeli ve Metisilin Dirençliliği." Akademik Gıda , vol.15, no.1, pp.29, 2017
Bingöl, K. K. And ÖZMEN TOĞAY, S. (2017) . "Urfa Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarında Enterotoksin Üretim Potansiyeli ve Metisilin Dirençliliği." Akademik Gıda , vol.15, no.1, p.29.
@article{article, author={Kadriye Kübra Bingöl And author={SİNE ÖZMEN TOĞAY}, title={Urfa Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarında Enterotoksin Üretim Potansiyeli ve Metisilin Dirençliliği}, journal={Akademik Gıda}, year=2017, pages={29} }